دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری
EnAr ورود 0

تازه های نشر

کتاب آزمایش های درجا در مهندسی ژئوتکنیک

ژاکوس مونت یک محقق بسیار تیزهوش است که خود را با رویکردهای قدیمی روشهای انجام و تفسیر آزمایشهای درجا تطبیق ،نداده و با نهایت اصالت در ،تجهیزات روشها و تحلیلها را نوآوری می.کند. با این حال، آنچه میتواند به عنوان یک نگرش کاملاً تفکر آمیز تلقی شود، این که مکرراً برخی از محققان به دنبال کتب تازه به چاپ رسیده هستند؛ اغلب به دلیل پیچیدگی عینی مشخصات زمین است. وی همواره ثابت کرده است که نگرشی عملی در حل مسائلی که دیگر روشهای متداول آزمایش قادر به حلشان نیستند تأثیر دارد. این موضوع در رابطه با تعدادی از تجهیزات نوآورانه مانند فشارسنج درجا (ژئومکامتر) و دیگر تجهیزات که در این کتاب شرح داده شده اند، صادق است.

بازدید امروز: 15    بازدید کل: 434
captcha